Over ons

.....
“We kunnen allemaal te maken krijgen met mentale of lichamelijk problemen. Wanneer ik mensen begeleid zie ik dan ook geen cliënten, maar medemensen.”

Kim Montrée

Mijn naam is Kim en ben geboren in 1976. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Heerewaarden. Mensen typeren mij als een echt ‘mensen-mens’, en ik denk dat dit klopt. Ik werk
met mensen en ik werk graag voor mensen. Het merendeel van mijn werkende leven doe ik dit in de zorg als psychiatrisch verpleegkundige in beschermde woonsettingen binnen de psychiatrie en verslavingszorg en het begeleiden van mensen met niet aangeboren hersenletsel en verstandelijk beperking. ‘Psychiatrisch verpleegkundige’ is een prachtig, maar ook best pittig beroep.

Naast mensen-mens ben ik zelf ook een pittige tante met een brede interesse. Na bijna 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt, ben ik gaan werken als ZZP’er en heb toen meteen maar wat studies opgepakt. Het was een wens om als verpleegkundige en begeleider breder inzetbaar te zijn. Sinds 2019 ben ik, naast psychiatrisch verpleegkundige, ook inzetbaar als running therapeut en life coach. Na het afronden van inmiddels opgepakte vervolgstudies mag ik me binnenkort ook pedicure en gewichtsconsulente noemen.

Met de overstap naar werken als ZPP’er heb ik de keus gemaakt voor het begeleiding van mensen op meerdere gebieden; (kortdurende) begeleiding, maar binnen meerdere disciplines!

Denkt u dat ik als professional en mens bij uw zorgbehoefte pas?
Heeft u een PGB, en zoekt u een ervaren verpleegkundige voor (mentale)zorg? Wilt u zelf per factuur zorg inkopen?

Neem dan contact met mij op voor een gesprek.

Als werkgebied hanteer ik 30 kilometer rondom Heerewaarden

Kim Montree06-48460584

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kunnen we u helpen?